Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστίες και Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση στο γυμνάσιο Σταυρακίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ




Πραγματοποιήθηκε στο Σταυράκι η θεατρική παράσταση: «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ»

Δελτίο Τύπου

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των Εκπ/κών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων «Εξ έδρας» ενθουσίασε για ακόμα μια φορά όλους όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο το βράδυ (25/1/2014) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Σταυρακίου την παράσταση «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ».
Ο σύλλογος γονέων του Γυμνασίου συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της παράστασης, και ευελπιστεί σε συνέχιση της συνεργασίας μαζί τους.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όσους παρακολούθησαν την παράσταση, μικρούς και μεγάλους, και μας τίμησαν με την παρουσία τους γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο της εκδήλωσης καθώς και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών μακράς διαρκείας που θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον αντιδήμαρχο έργων του δήμου Ιωαννιτών κ. Δ. Κατηρτζίδη ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας και μας βοηθά κάθε φορά που του το ζητάμε, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Σταυρακίου κ. Β. Μητρόπουλο και για την οικονομική του βοήθεια προς το σχολείο, τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων κ. Χ. Γρίβα, τον πρόεδρο των εκπ/κών Α/θμιας εκπ/σης Ιωαννίνων κ. Στ. Σίντο, τη διευθύντρια του 9ου Λυκείου κα Ζ. Αλεξίου, τον διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ανατολής κ. Α. Ντότη, τον διευθυντή του 10ου Δ.Σ. κ. Ι. Βασδέκη και τη διευθύντρια του 19ου Δ.Σ. κα Μ. Γιαννακού.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους διευθυντές των δύο σχολείων που συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση, τη διευθύντρια του Γυμνασίου κα Σταματούλα Λογοθέτη και τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Βασίλειο Ράπτη.

Ξεχωριστή μνεία θα θέλαμε να κάνουμε για όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και ζήτησαν να μείνουν ανώνυμοι. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί η προσφορά τους έχει για μας ιδιαίτερη αξία.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, τα οποία πρόβαλαν την προσπάθειά μας και το Ήπειρος-TV1 για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ραντεβού δίνουμε με όλους σας στην επόμενη εκδήλωση που θα γίνει στο Γυμνάσιο Σταυρακίου τον άλλο μήνα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός αιώνα ελευθερίας της πόλης των Ιωαννίνων.

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος: Τατιάνα Μαρκούλα
Η γεν. γραμματέας: Αγγελική Κυριτσάκα




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου