Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πρόταση για συνεισφορά στην εκδήλωση του σχολείου μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ


Αγαπητοί γονείς,
το Γυμνάσιο Σταυρακίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Σταυρακίου θα παρουσιάσει, σε επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, το βιβλίο που εκδίδουν από κοινού τα δύο σχολεία, με τίτλο: 

«Ένας Χιώτης υμνεί την Ήπειρο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στις 7:00 το απόγευμα και θα χορέψουν σ’ αυτήν παραδοσιακούς χορούς μαθητές και μαθήτριες από τα δύο σχολεία.

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων στηρίζει όπως πάντα όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του σχολείου μας. Για τον λόγο αυτό απευθύνεται στα μέλη του και παρακαλεί όποιον γονέα θέλει να συνδράμει στην εκδήλωση αυτή να φέρει στο σχολείο την Τετάρτη το πρωί (ή και το απόγευμα) ό,τι κρίνει και ό,τι μπορεί ο καθένας για τον μπουφέ που θα ακολουθήσει μετά την εκδήλωση στον χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε ο σύλλογός μας δεν έχει καμία οικονομική δυνατότητα – (άλλωστε φέτος όπως ενημερωθήκατε δεν συγκέντρωσε καθόλου συνδρομές) – με αποτέλεσμα να στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά και βοήθεια των μελών του που είσαστε όλοι σας, που είμαστε όλοι μας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλες και όλους την Τετάρτη το απόγευμα να παρευρεθούμε στην εκδήλωση και να στηρίξουμε με τον τρόπο αυτό το σχολείο των παιδιών μας, το σχολείο μας.


Με εκτίμηση,                                    
  Το Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου