Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

2 κόμβοι ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Σταυράκι



Στην ιστοσελίδα του δήμου Ιωαννιτών ανακοινώθηκε πως λειτουργούν δύο κόμβοι δωρεάν ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Σταυράκι και ένας στα Μάρμαρα.



 Node name:
DIMOS-IOANNITON


...

2. Στο πλαίσιο του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ/ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ» τοποθετήθηκαν και λειτουργούν 12 κόμβοι ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης παρέχοντας στους δημότες και επισκέπτες της πόλης δωρεάν ίντερνετ από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον φορητό τους υπολογιστή.


3. Επέκταση ασύρματου δικτύου ίντερνετ

Δεδομένου ότι οι ανάγκες των πολιτών, για καλύτερη και αποτελεσματικότερη πρόσβαση στο ίντερνετ, μεγαλώνουν, ο Δήμος Ιωαννιτών επεκτείνει συνεχώς το Ασύρματο Δίκτυο και ως εκ τούτου οι κόμβοι και οι περιοχές που καλύπτονται διευρύνεται συνεχώς.


Νο / Σημείο Πρόσβασης / Node name


11. Μάρμαρα [DIMOS-IOANNITON]


15. Σταυράκι[ DIMOS-IOANNITON]

16. Σταυράκι [DIMOS-IOANNITON]


Σημειώνεται ότι η εμβέλεια πρόσβασης στο ίντερνετ από κάθε κόμβο είναι περίπου 200 μέτρα και πάντα ανάλογα με τη θέση (φυσικά εμπόδια, παρεμβολή κτιρίων κλπ) του χρήστη. Επιπλέον η πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο ίντερνετ αφορά μόνο χρήστες που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους. Για πληροφορίες, επισημάνσεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Πληροφορικής, τηλ. 26510.74234



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου