Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Δίκτυο» Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίων Δήμου Ιωαννιτών

Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία»

«Δίκτυο» Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Γυμνασίων Δήμου Ιωαννιτών




ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Σας κάνουμε γνωστό ότι για την καλύτερη ενημέρωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχετικά με το πρόγραμμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της βίας στο σχολείο», από το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων «Σχεδία», έχει προγραμματιστεί ειδική ενημέρωση για τους γονείς, στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος εκτός των μελών του Δ.Σ. κάθε συλλόγου και περισσότεροι γονείς.

Θα ενημερωθούμε για τη θεματολογία του προγράμματος, τον σκοπό, τους στόχους, τον τρόπο υλοποίησής του, τη συμμετοχή των γονέων, κτλ. Θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες.

Ήδη για το αναφερόμενο πρόγραμμα έχει ενημερωθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων, του οποίου η εκπαίδευση αρχίζει 12-13 Δεκεμβρίου.

Ημερομηνία ενημέρωσης για τους γονείς: Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012
Χώρος: Καμπέρειο Πνευματικό Κέντρο (γραφεία «Σχεδίας»).
Οδός: Παπαδοπούλου 11, 2ος όροφος.
Ώρα: 18.15 μ.μ.
Για τη καλύτερη οργάνωση και συμμετοχή μας στο πρόγραμμα καλούνται όλοι οι σύλλογοι να συμπληρώσουν τη φόρμα που σας στέλνουμε μέχρι Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012. Η φόρμα είναι σε απλό κείμενο Word, την οποία μπορείτε να στείλετε και από το σχολείο σας ή στο e-mail: diktiosxolion@yahoo.gr (Για τυχόν διευκρινήσεις ΚΙΝ. 6977955424)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου